Kisokos

Itt tud keresni a kisokos teljes tartalmában

Az előzetes tájékoztatás

A szerződés megkötésekor annak részévé válik az azt megelőzően az előfizető rendelkezésére bocsátott előzetes tájékoztatás és a szerződés adatainak összefoglalója. (Bővebben A szerződéskötést megelőző előzetes tájékoztatás) című részben.

A szerződéskötés előtt a szolgáltató köteles térítésmentesen az előfizető rendelkezésére bocsátani az előzetes tájékoztatást tartós adathordozón, vagy ha így nem lehetséges, könnyen letölthető dokumentum útján, a fogyatékossággal élők számára - kérésre - akadálymentes formátumban is; továbbá a szerződés adatainak összefoglalóját tömör és könnyen olvasható formában.

Ha az összefoglaló átadása technikai okból nem lehetséges a szerződéskötés előtt, a szerződés akkor lép hatályba, ha az előfizető az indokolatlan késedelem nélkül rendelkezésre bocsátott összefoglaló kézhezvétele után megerősíti szerződéskötési szándékát.

Az előzetes tájékoztatás és az adatösszefoglaló a rendelkezésre bocsátott tartalommal válik a szerződés részévé – hacsak a felek a szerződéskötéskor ettől közösen el nem tértek.

Szerződéskötéskor a szolgáltató – a honlapra való utalással – tájékoztatja az előfizetőt az ÁSZF 30 napon belül hatályba lépő módosításairól, ha azok a megkötésre kerülő szerződést érintik.

Hasznosnak találta az információt?