A Berettyóújfalu telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség pályáztatása (lezárva)

Last updated: 12 March 2021

A pályáztatás aktuális helyzete

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa pályázati felhívás előkészítése céljából a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény (a továbbiakban: Mttv.) 50. § (1) bekezdése alapján elfogadta a Berettyóújfalu telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség elvi használatára irányuló pályázati felhívás tervezetét.

A pályázati felhívás tervezete a Médiatanács honlapján és hirdetményi úton 2020. november 20-án került közzétételre.

A Hivatal a Berettyóújfalu telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség elvi használatára irányuló pályázati felhívás tervezet tárgyában a szóbeli meghallgatást az NMHH Operatív Bizottságának döntésére tekintettel, a járványügyi helyzet miatt 2020. december 1-én nem tartja meg.

A pályázati felhívás tervezettel kapcsolatban 2020. december 1-től december 6-ig írásban bárki kérdést intézhetett a Hivatalhoz, vagy észrevételt tehet. Az észrevételeket postai úton és személyesen a 1015 Budapest Ostrom utca 23-25 címre, vagy elektronikusan a pjo@nmhh.hu e-mail címre lehetett megküldeni. Figyelemmel arra, hogy a beérkezett kérdésekre, észrevételekre a Médiatanács írásban válaszol, szükséges megadni a kérdező elérhetőségét (név vagy cégnév, valamint lakcím vagy székhely).

A Médiatanács 144/2021. (III.2.) számú határozatával megállapította a pályázati eljárás eredménytelenségét.

A Berettyóújfalu telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség pályáztatása

  1. PreparationKisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség (Berettyóújfalu)
  2. Tender procedureKisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség (Berettyóújfalu)
  3. Announcement of resultsKisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség (Berettyóújfalu)