A Gyöngyös telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség pályáztatása (lezárva)

Last updated: 21 September 2021

A pályáztatás aktuális helyzete

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa pályázati felhívás előkészítése céljából a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény (a továbbiakban: Mttv.) 50. § (1) bekezdése alapján elfogadta a Gyöngyös telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség elvi használatára irányuló pályázati felhívás tervezetét.

A pályázati felhívás tervezete a Médiatanács honlapján és hirdetményi úton 2021. június 25-én került közzétételre.

A Hivatal a Gyöngyös telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség elvi használatára irányuló pályázati felhívás tervezet tárgyában a szóbeli meghallgatást az NMHH Operatív Bizottságának döntésére tekintettel, a járványügyi helyzet miatt 2021. július 7-én nem tartotta meg.

A pályázati felhívás tervezettel kapcsolatban 2021. július 7-től július 12-ig írásban bárki kérdést intézhetett a Hivatalhoz, vagy észrevételt tehetett. Az észrevételeket postai úton és személyesen a 1015 Budapest Ostrom utca 23-25 címre, vagy elektronikusan a pjo@nmhh.hu e-mail címre lehetett megküldeni. Figyelemmel arra, hogy a beérkezett kérdésekre, észrevételekre a Médiatanács írásban válaszolt, szükséges volt megadni a kérdező elérhetőségét (név vagy cégnév, valamint lakcím vagy székhely).

A Médiatanács az Mttv. 52. § (1) bekezdése alapján elfogadta és 2021. július 23-án, hirdetményi úton és honlapján közzétette a pályázati felhívás végleges szövegét.

A pályázati ajánlatokat 2021. augusztus 25-én 10.00-13.00 óra között lehetett benyújtani a pályázati felhívásban részletesen meghatározott feltételek szerint.

A Médiatanács 920/2021. (IX. 14.) számú határozatával megállapította, hogy a pályázati eljárás eredménytelen, tekintettel arra, hogy a benyújtott egyetlen pályázati ajánlat alakilag érvénytelen.

Gyöngyös telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség pályáztatása

  1. PreparationGyöngyös telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség
  2. Tender procedureGyöngyös telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség
  3. Announcement of resultsGyöngyös telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség