A Médiatanács 8/2019. (I. 8.) számú döntése

A Dél-Budapest 90,9 MHz körzeti rádiós médiaszolgáltatási lehetőség használatára 2018. szeptember 7-én közösségi jelleggel közzétett pályázati felhívással megindított pályázati eljárás eredményének megállapítása

Date of decision: 8 January 2019

  1. A Médiatanács az Mttv. 62. § (1) bekezdés a) pontja szerint megállapítja, hogy honlapján és hirdetményi úton 2018. szeptember 7-én, a Dél-Budapest 90,9 MHz körzeti rádiós médiaszolgáltatási lehetőség használatára megindított pályázati eljárás eredményes.
  2. A Médiatanács az Mttv. 62. § (1) bekezdés b) pontja szerint megállapítja, hogy a Dél-Budapest 90,9 MHz körzeti rádiós médiaszolgáltatási lehetőség használatára megindított pályázati eljárás nyertese a MAGYAR JAZZ RÁDIÓ Kft. pályázó. 
  3. A Médiatanács a MAGYAR JAZZ RÁDIÓ Kft. Dél-Budapest 90,9 MHz rádiós médiaszolgáltatását az Mttv. 66. § (5) bekezdése alapján közösségi médiaszolgáltatásként ismeri el.
  4. A Médiatanács a 2. pontban szereplő döntésének a nyertessé nyilvánított MAGYAR JAZZ RÁDIÓ Kft. pályázóval történő közlésével egyidejűleg megindítja a hatósági szerződéskötési eljárást.
  5. A Médiatanács döntését a honlapján és hirdetményi úton közzéteszi.