A Médiatanács 1318/2017. (XI. 28.) számú döntése

A Székesfehérvár 101,8 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség kereskedelmi jellegű hasznosítására 2017. május 4-én közzétett pályázati felhívásra 2017. június 8-án beérkezett pályázati ajánlatok tartalmi vizsgálata (VLNC FM Rádió Kft.)

Date of decision: 28 November 2017

A Médiatanács az előterjesztés mellékletét képező végzésben foglaltak szerint az Mttv. 59. § (2) bekezdése, valamint a Pályázati Felhívás 1.10.10.5. pontja alapján felvilágosítást kér a VLNC FM Rádió Kft. pályázótól a Székesfehérvár 101,8 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőségre 2017. június 8-án benyújtott pályázati ajánlata tekintetében az alábbiakkal kapcsolatban:

  • a pályázó fejtse ki, hogy a „Zenei műsorszám II.”, és a „Zenés helyi műsor” című műsorszámok közszolgálati tartalma pontosan hogyan minősül az Mttv. 83. §-a szerinti célt szolgáló közszolgálati tartalomnak a Pályázati Felhívás 2.5.6.2. pontja figyelembe vételével,
  • a pályázó fejtse ki, hogy a „Zenei műsorszám II.”, és a „Zenés helyi műsor” című műsorszámok helyi közéleti tartalma pontosan hogyan minősül a helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő tartalomnak a Pályázati Felhívás 2.5.6.2. pontja figyelembe vételével,
  • a pályázó fejtse ki részletesebben az üzleti és pénzügyi tervében, hogy a vállalt médiaszolgáltatási díj kigazdálkodása biztosított és a pályázó működésében kiszámítható és gazdaságilag stabil társaság.