Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Frequency management – FAQ

 1. Tanácsok és panaszok cikkek leadképe (120x80)I do not want to use my radio equipment in the future, what do I have to do?

  2012.05.24. 15:16

 2. Tanácsok és panaszok cikkek leadképe (120x80)What possibilities are available in the 3.5 GHz (3410-3594 MHz) frequency range?

  2012.05.24. 15:15

 3. Tanácsok és panaszok cikkek leadképe (120x80)What license is needed for the operation of mobile phone blocking device?

  2012.05.24. 15:12

 4. Tanácsok és panaszok cikkek leadképe (120x80)An antenna tower with several antennas is being constructed close to my home. My consent to the construction was not requested. Who approves the construction of antenna support structures?

 5. Tanácsok és panaszok cikkek leadképe (120x80)An antenna tower with several antennas was constructed close to my home. Do I have to fear negative impacts on health?

 6. Tanácsok és panaszok cikkek leadképe (120x80)An antenna tower with several antennas was constructed close to my home. Since the start of construction works my TV set is malfunctioning and interference is perceived on several channels. Can the base station being constructed cause this interference?

  2012.05.24. 15:06

 7. Tanácsok és panaszok cikkek leadképe (120x80)Is license needed for VSAT terminal stations in the Ku band?

 8. Tanácsok és panaszok cikkek leadképe (120x80)How much is the frequency fee of an SNG station for foreign citizens?

 9. Tanácsok és panaszok cikkek leadképe (120x80)What technical data are needed for temporary licensing of SNG stations?

 10. Tanácsok és panaszok cikkek leadképe (120x80)Our company wants to start the operation of a radio/TV broadcasting emitter station. What do we have to do?

<< / 2 >>

Keresés a rovatban

-tól -ig